Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miłosz Alberski (9006 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Wacek1 napisał:
Gabrys - potrzebowales tylu miecho by dojsc do tego wniosku?Gratuluje. Widzisz, naturalnym jest, ze z czasem jezyk sie radykalizuje. Ewolucja wedlug Dunbara.
PS Jak mozesz zachowaj wnioski dla siebie, jestem tu w koncu tak dlugo a moze dluzej niz ty.

Nic nie potrzebowałem ...
Ponieważ , wbrew potocznej Opinii o Mojej Osobie na Tym Forum , Nie siedzę Tutaj całymi dniami i nie czytam , wszystkich wypocin od dechy do dechy .
Niemniej , nieraz zdarzy się czasami ...
---
CIEKAWE O ILE GODZIN DŁUŻEJ ... JESTEŚ NA TYM FORUM ODE MNIE ?.
---
Przed chwilą , chwaliłeś się iż w życiu byłeś "prawie wszędzie" , i wyśmiewczo starałeś się Kpić z Karola
---
POD ILOMA POSTACIAMI , JUŻ TUTAJ ISTNIAŁEŚ ? .
Ile Istnień Forumowych , przewałkowałeś w ramach Nieustającego Eksperymentu ? .
Ilu Ludziom , słusznie lub wydumanie , naubliżałeś ... dla własnej indywidualnej satysfakcji ?.
---
ILE wyszukanych PROWOKACJI zaaplikowałeś , by następnie odwracać kota Ogonem ? .
---
Śmiejesz się zemnie i w jakiś sposób , starasz się Mi ubliżać ...!
Jednak Ja Nigdy nie aspirowałem do żadnego GURU na ŻADNYM FORUM ... i NIKOGO Bezpodstawnie nie obrażałem .
---
Nigdy nie tworzyłem sztucznej sceny , by następnie kogokolwiek tłamsić , tak jak ty ... robisz to na Tym Forum .
---
Po prostu w swojej Pysze , staczasz się coraz Niżej i niżej , a jeżeli widzisz że nie dajesz już rady , to Agresywnie starasz się zdeprymować przeciwnika , włączając w to Osoby Trzecie ... RODZICÓW !!!
CZYSTE FORUMOWE CHAMSTWO i tyle ...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Josef Mengele
(drjosefmengele)
Wiking
Jestem smutny... Tyle mnie ominęło. Wacek jest panem panów, królem królów, Brucem Lee malarzy ściennych... Człowiek bardzo malutki. Siłownią nie zwróci sobie młodości. Jak tak czytam te jego wypowiedzi to tak naprawdę coś wie, nie powiem, ale tylko gada o tej swojej logice i filozofii. My też z nim o tym rozmawialiśmy i nie mieliśmy zbytnich problemów. A czy on będzie potrafił na nasze tematy i specjalizacje porozmawiać? Jak się okazało nie. Kiedy Karol.Ky wymienił nazwiska naukowców, był już zagubiony i musiał odwrócić kota ogonem. Naprawdę słaba z niego jednostka, ograniczona tylko do tego co kiedyś tam przeczytał, takich jest na pęczki wszędzie, on się wybija bo się nauczył obsługiwać komputer i pisać na forum. Cześć Ci o Panie! Wzbudza tylko śmiech i lament nad jego losem. A kiedy czytałem jego wypowiedzi czułem się jak Burzum i tak krzyczałem z żalu:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Wacek1 napisał:
Gabrys - potrzebowales tylu miecho by dojsc do tego wniosku?Gratuluje. Widzisz, naturalnym jest, ze z czasem jezyk sie radykalizuje. Ewolucja wedlug Dunbara.
PS Jak mozesz zachowaj wnioski dla siebie, jestem tu w koncu tak dlugo a moze dluzej niz ty.

Ponieważ , wbrew potocznej Opinii o Mojej Osobie na Tym Forum , Nie siedzę Tutaj całymi dniami i nie czytam , wszystkich wypocin od dechy do dechy .
---
---
Przed chwilą , chwaliłeś się iż w życiu byłeś "prawie wszędzie" , i wyśmiewczo starałeś się Kpić z Karola
---
Ilu Ludziom , słusznie lub wydumanie , naubliżałeś ... dla własnej indywidualnej satysfakcji ?.
---
ILE wyszukanych PROWOKACJI zaaplikowałeś , by następnie odwracać kota Ogonem ? .
---
Jednak Ja Nigdy nie aspirowałem do żadnego GURU na ŻADNYM FORUM ... i NIKOGO Bezpodstawnie nie obrażałem .
---
Nigdy nie tworzyłem sztucznej sceny , by następnie kogokolwiek tłamsić , tak jak ty ... robisz to na Tym Forum .
---
Po prostu w swojej Pysze , staczasz się coraz Niżej i niżej , a jeżeli widzisz że nie dajesz już rady , to Agresywnie starasz się zdeprymować przeciwnika , włączając w to Osoby Trzecie ... RODZICÓW !!!

Czysta hipokryzja, relatywizm, "jesteś be bo tak piszesz, ale ja mogę tak pisać i wara ci od mnie, zbluzgam cię po każdej dezaprobacie".
Agresja przede wszystkim, kończą się logiczne argumenty, to generalizuje, powiela stereotypy, atakuje rodzinę. Wszakże jestem pusta lalką z chłopskim rozumkiem (czy to nie jest oznaka ograniczonego patrzenia na świat? niby forumowicze odbierają go inaczej, niż jest w rzeczywistości, ale czemu on nie stara się szerzej odebrać innych? przykleja łatkę wg panujących w Polsce stereotypów i tak traktuje innych, skąd taki buc może wiedzieć jaka jestem prywatnie i na żywo? - wszystko oczywiście jest retoryką). Czekać, aż zacznie pisać, że się puszczam (bo już pytania o szukanie sponsora mnie na forum spotkały). Ubliża innym, a sam nie ma sobie nic do zarzucenia, jest niczym Tartuffe Moliera. A obrażanie rodziny forumowiczów? Całkowity brak kultury. Większość forumowiczów ma na tyle odwagi, by pokazać prawdziwą twarz, nie chowa się za avatarem, reprezentuje siebie, a nie swoją rodzinę. Dużo łatwiej bluzgać bliskich, gdy samemu się ich nie ma, nie zna się ich wartości i nie rozumie takich podstawowych relacji.
Jeśli komuś zależy na budowaniu dobrego i wiarygodnego wizerunku człowieka wyższych lotów to powinien zaczął od Kamyczka.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Ireneusz Ko.
(motocyklista)
Początkujący
..heheh 12 , 12 stron jadki i nikt nie odpowiedział na temat...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
gabriel napisał:
Wacek1 napisał:

---
---
---
---
---
---
---

Najpierw Gamon - Wystarczy zmienic ton i cie lekko wypuscic, a ty jyz wszystko "lykasz" jak pelikan. Najbardziej zabawne jest to, ze dorabiasz do tego ideologi. O wybielaniu wlasnej osoby nie wspomne. Chyba nie wierzysz w to, ze ktokolwiek, jest tu dluzej niz Ty?

Dzialaj dalej - Ty ktory nigdy, kazdemu i zaden.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[quote]drjosefmengele napisał:
Jestem smutny... Tyle mnie ominęło. Wacek jest panem panów, królem królów, Brucem Lee malarzy ściennych... Człowiek bardzo malutki. Siłownią nie zwróci sobie młodości. Jak tak czytam te jego wypowiedzi to tak naprawdę coś wie, nie powiem, ale tylko gada o tej swojej logice i filozofii. My też z nim o tym rozmawialiśmy i nie mieliśmy zbytnich problemów. A czy on będzie potrafił na nasze tematy i specjalizacje porozmawiać? Jak się okazało nie. Kiedy Karol.Ky wymienił nazwiska naukowców, był już zagubiony i musiał odwrócić kota ogonem. Naprawdę słaba z niego jednostka, ograniczona tylko do tego co kiedyś tam przeczytał, takich jest na pęczki wszędzie, on się wybija bo się nauczył obsługiwać komputer i pisać na forum. Cześć Ci o Panie! Wzbudza tylko śmiech i lament nad jego losem. A kiedy czytałem jego wypowiedzi czułem się jak Burzum i tak krzyczałem z żalu:

Twierdzisz, ze jestes fizykiem, niby umysl scisly, a w poscie az roi sie od niekonsekwencji.
1. Gdzie napisalem, ze chodze na silownie?( mowa byla o treningu fizycznym a ty jak zwykle sobie dopowiedziales - problemy z wyobraznia? )
2. W ktorym poscie rozmawialiscie, ze mna o logice i filozofii? Z czym w takim razie nie mieliscie problemow, skoro temat nie zostal nawet nadgryziony. Jezeli przeczytales kilka definicji z logiki ogolnej to wcale nie oznacza, ze masz o niej jakiekolwiek pojecie. To panie fizyku jedynie logika ogolna! Gdybys sprobowal formalnej: np.predukatow, kwantyfikatorow to moze wtedy. Jak dotad blamaz.
3. Na jakie "wasze" tematy nie potrafilem porozmawiac i w jaki sposob okazalo sie, ze nie? ( W retoryce przypominasz Lenina)
4. Karol wymienil 2 naukowcow - Nigdy o nich nie slyszalem, ale co to oznacza? Czy powinienem znac wszystkich? Tym bardziej tak niszowych ? Czy ty slyszales o Imre Lakatos lub Baumgartenie?

Konkluzja- przeinaczenie, naciaganie faktow, chaos. Jedyne co ci wyszlo to link do kogos, o kim rowniez nie slyszalem.( muzyka) Jestes umysl scisly to pewnie lubisz to co juz slyszales. Przez ta.. reminiscencje. Inżynier Mamon to Ty, Choc w roli blazna wypadasz przekonywujaca, to raczej na fizyka mi nie wygladasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:

Czysta hipokryzja, relatywizm, "jesteś be bo tak piszesz, ale ja mogę tak pisać i wara ci od mnie, zbluzgam cię po każdej dezaprobacie".
Agresja przede wszystkim, kończą się logiczne argumenty, to generalizuje, powiela stereotypy, atakuje rodzinę. Wszakże jestem pusta lalką z chłopskim rozumkiem (czy to nie jest oznaka ograniczonego patrzenia na świat? niby forumowicze odbierają go inaczej, niż jest w rzeczywistości, ale czemu on nie stara się szerzej odebrać innych? przykleja łatkę wg panujących w Polsce stereotypów i tak traktuje innych, skąd taki buc może wiedzieć jaka jestem prywatnie i na żywo? - wszystko oczywiście jest retoryką). Czekać, aż zacznie pisać, że się puszczam (bo już pytania o szukanie sponsora mnie na forum spotkały). Ubliża innym, a sam nie ma sobie nic do zarzucenia, jest niczym Tartuffe Moliera. A obrażanie rodziny forumowiczów? Całkowity brak kultury. Większość forumowiczów ma na tyle odwagi, by pokazać prawdziwą twarz, nie chowa się za avatarem, reprezentuje siebie, a nie swoją rodzinę. Dużo łatwiej bluzgać bliskich, gdy samemu się ich nie ma, nie zna się ich wartości i nie rozumie takich podstawowych relacji.
Jeśli komuś zależy na budowaniu dobrego i wiarygodnego wizerunku człowieka wyższych lotów to powinien zaczął od Kamyczka.
[/quote]

Na koniec panna - Ostatnio robilas mi zarzut z umieszczenia kolejnego nazwiska. Jak widac, sama nie oparlas sie pokusie. Czy sadzilas, ze tylko ty czytalas w szkole lektury? To uzupelnienie o Moliera to cala ty.
W retoryce stawiasz sie w roli pozornej ofiary, piszac ze zle maskowanym sarkazmen, by za chwile zaatakowac i ( jak ci sie nieslusznie wydale) zmiazdzyc!
Ofekt jest zalosny. Zarzut o braku kultury chybiony. To forum dziewuszko, gdzie savoir vivre obowiazuje na zasadach jakie sami sobie ustalamy. Ja operuje w takiej przestrzeni i to moja sprawa! Mozesz nie czyta, mozesz komentowac, ale robienie z tego zarzutu jest idiotyczne.
To czy mam bliskich, jest moja sprawa, a jezeli ich mam to forum nie jest miejscem na mieszanie ich do mojej zabawy.
Co do zdjecia - fotka narzuca pewne oraniczenia i odpowiedzialnosc za slowa, wiec chyba jest dla ciebie oczywistym, ze poslugujac sie taka retoryka, nie zamierzam mieszac w to swojej osoby.
Dosc talibow mentalnych na tym forum, by martwic sie jeszcze o swoje bezpieczenstwo.

Ostatnie twoje zdanie to "blad falszywego zalozenia" Ja nie zamierzam budowac tu zadnego wiarygodnego wizerunku. Bo niby przed kim i w jakim celu? Do czego mi w zyciu potrzebna akceptacja forumowiczow? Wciskam"wyloguj" i jestem w innym swiecie.
Tu moge kanalizowac negatywne emocje - Jak to zaklada twoj towarzysz Karolek.

Ps Nie kaz mi wierzyc, ze ktokolwiek chcial zaplacic za sex z toba( tak napisalas) Przeciez dosc spojrzec na ciebe by wiedziec, ze to projekcja. Wyszedl z panny narcyz!

Bywaj lalka.

PS 2 Imbecyla jak zwykle przemilcze, chcoc robi co moze, czyli nic.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A ten dalej to samo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:

(...) naciaganie faktow, chaos. Jedyne co ci wyszlo to link do kogos, o kim rowniez nie slyszalem.( muzyka) Jestes umysl scisly to pewnie lubisz to co juz slyszales. Przez ta.. reminiscencje. Inżynier Mamon to Ty, Choc w roli blazna wypadasz przekonywujaca, to raczej na fizyka mi nie wygladasz.

...Wreszcie wielce usatysfakcjonowany postawił finalną kropkę. A w jego duszy ponownie, jak za każdnym razem "psedointelektualnej" bijatyki, z wielkim impetem poczęły grać orkiestry wojskowe wraz z kliknięciem ostatecznego "dalej".
"Kolejne pułki ułanów wysłane, kampania w pełni. I tym razem się wrogowi nie dam", zapewnił sam siebie, wielce kontent, iż wojenka jeszcze się nie kończy.

Co przyniesie kolejny dzień kampanii pułkownika Waredy?

Zapewne cały ogrom triumfalnych zwycięstw nad szarym i nijakim przeciwnikiem.

Tego z całego serca mu życzymy, a jego powrót do Ojczyzny kwiatem umaimy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:

tak urwałem się, od mamusi i tatusia już dawno temu. A co ty się od tatusiów urwałeś i szukałeś tożsamości po świecie? (ad. nazwanie mnie cipka, czyt. Musisz byc tak meski, ze chyba cie dwóch pedalow robilo - atak ad personam). Dla mnie nie ważne ile szaleństwa miałem i będę mieć, dla mnie ważne jest to, aby nie być samotnym w szaleństwach. A jak tobie tak pasuje to wszystkie dobrego życzę. Dobranoc!!!
[/quote]

Trafilem w czuly punkt Lolku? Czyzbys byl molestowany przez chlopcow w szkole? Tak czesto nawiazujesz do homoseksualizmu, ze cos jest na rzeczy. Wygladasz jak pizda i tak tez ripostujesz. Ani w tym mocy ani tresci ( ad personam)
Wroc lepiej do dziwienia sie swiatu i ofertom matrymonialnym na forum.

Koncze z wami oficjalnie, gdyz odpisywanie 3 "ambitnych " naukowcow i 1 imbecylowi zajmuje mi zbyt wiele czasu, ktory mozna w zamian przeznaczyc na dlubanie w nosie. Zysk nawet wiekszy z takiego dzialania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok